Mörka ringar under ögonen

Mørke rander under øjnene

Vad är mörka ringar under ögonen?

Periorbital, eller mer dansk, mycket tunn hud runt ögonen. Så tunn att du kan blunda och ändå se om det är dag eller natt. Det är inte bara ögonlocken som är tunna, det är huden under ögonen också, och därför kan man se blodet som rinner fint under huden. På grund av hudens sammansättning och venernas väggar ses detta som en mörk färg. Så det är varken farligt eller fel, det är bara dina ådror.

Varför får du mörka ringar under ögonen?
Det är huden som är så tunn och fin att man kan se blodkärlen under huden.
Eftersom vi inte gillar att ta bort blodkärlen finns det inte mycket vi kan göra, och ändå.
Ju mer fett och fukt vi binder till huden, desto mindre synliga är de.
En riktigt bra idé är att applicera mycket fuktighetskräm efter rengöring.

Mörka ringar under ögonen och stress?
Ja, stress och mörka ringar kan gå ihop väldigt bra. Om kroppen är stressad kommer allt att vara redo för att bekämpa sjukdomar mm. Du sover nog inte så bra på nätterna heller och din kost kanske inte heller är optimal.
Allt detta går såklart utöver din hud, och därför kan det också ge dig mörka ringar under ögonen.

Är mörka ringar under ögonen på grund av sömnbrist?
Sömnbrist och mörka ringar går väldigt bra ihop. Om vi ​​inte får tillräckligt med vila kommer inte tillräckligt med vätska att kunna tränga in i huden och de mörka ringarna blir betydligt tydligare.

Beror mörka ringar under ögonen på järnbrist?
Järnbrist och mörka ringar under ögonen har inget med varandra att göra, det är tyvärr en myt, annars hade alla med mörka ringar bara ätit en mer järnrik kost.

Är mörka ringar under ögonen på grund av sjukdom?
Mörka ringar under ögonen kan orsakas av sjukdom. När vi är sjuka kommer kroppen att göra allt för att bli av med sjukdomen, detta gör att huden blir tunnare, tappar lysten och då kommer de mörka ringarna lätt att synas. Men därifrån till att säga att alla med mörka ringar under ögonen är sjuka, det är fel.

Hur bleker jag mörka ringar under ögonen?
Mörka ringar under ögonen beror på att du kan se dina blodkärl, så det borde vara blodet du var tvungen att bleka. Det kan man inte göra och de som säger annat ljuger.

Kan alla bli av med mörka ringar under ögonen?
Nej – det finns några där det är medfött, eller där huden är så tunn att vi inte kan hjälpa till med varken Restylane eller Hyaluron.

Hur tar man bort mörka ringar under ögonen?

Vatten kan ta bort mörka ringar under ögonen. Det första är att dricka tillräckligt med vatten. Ja, du läste rätt, vi måste försöka göra din hud tjockare och det enklaste är att öka vätskebalansen. Drick mycket vatten.
Nästa sak är att vi kan försöka vrida tillbaka tiden och öka kollagennivån i huden. det kan göras med A-retinoid och massor av Hyaluron och peptider.

Kan Restylane ta bort mörka ringar under ögonen?
Eftersom Restylane är ett filler som används kosmetiskt för att göra läpparna större eller fylla ut stora rynkor, kommer Restylane även att kunna tjockna huden under dina ögon. Det kommer definitivt att ta bort de mörka ringarna ett tag tills Restylan absorberas av din kropp.
Du ska veta att huden har många blodkärl under ögonen, så du kan sluta med ett enormt blått öga under veckorna efter en behandling. Detta kommer givetvis att försvinna igen.

Ska jag använda kräm mot mörka ringar under ögonen?
Vilken kräm tar bort mörka ringar under ögonen? Detta görs av krämen som gör huden tjockare. Det finns alltså olika medel man kan använda för att öka tjockleken på huden och på så sätt få bort färgen. Jag väljer alltid mycket A-retinoid, för att bilda ny hud, mycket Hyaluron för att öka fukten i huden och massor av peptider, så det finns gott om byggstenar för tjockare hud.

Ska jag välja laserbehandling för mörka ringar under ögonen?

Nej – du kan se dina ådror, du kan och ska aldrig försöka ta bort dem.

Kan jag täcka mörka ringar under ögonen med smink?
Det är lätt att täcka mörka ringar under ögonen med smink. Om du ens använder en dagkräm med SpectraFlex och grönt färgpigment så hjälper det ännu mer. Försök att titta Raz Skincare Face Cream Calm.

Behandling av mörka ringar under ögonen - du måste använda dessa produkter

Jag rekommenderar att du börjar din behandling med en hudanalys. Detta hjälper mig att sätta ihop rätt behandling för dig. Din hudanalys kostar en deposition, men du får produkter värda alla pengar när vi är klara. Läs mer nedan hudanalys.

Morgonrutin – sekvens och användning

1. Va
Dutta eller smeta försiktigt på. Kom gärna väldigt nära ögonen. Hh ökar tjockleken på din hud, och den innehåller även peptider, som är byggstenarna i din nya och förbättrade hud.

2. Lugn ansiktskräm
Applicera efter Hh - du behöver bara ett tunt lager. Calm Face Cream innehåller olika filter som balanserar ut den mörka färgen under dina ögon.

Kvällsrutin – ordningsföljd och användning

1. Va
Dutta eller smeta försiktigt på. Kom gärna väldigt nära ögonen.

2. A-retinoid
Efter Hh appliceras A-retionid för att öka produktionen av ny hud och kollagennivån.

3. Reparationssalva
Smörj med reparationssalva. Din hud tappar upp till 30 % mer fukt på natten än den gör på dagen, så det är viktigt att ge den en fuktboost över natten!

När kommer jag att se förbättring i mina mörka ringar under ögonen?

Ju mer fett och fukt vi binder till huden, desto mindre synliga blir de mörka ringarna under ögonen. En riktigt bra idé är att applicera mycket fuktighetskräm efter rengöring.

Kosttillskott som kan hjälpa mot mörka ringar under ögonen

Kosttillskott som All Omega och att börja dagen med en halv liter vatten är också en bra idé.

Jag har samlat produkterna du bara måste ha i ett paket, och gett dig ett bra pris.

Tillsammans gör vi Danmark vackrare ett ansikte i taget.

I svåra fall - uppsök alltid läkare.

Kram Raz